Menu

Agenda

Zoek in resultaten
Filter resultaten

Meer filters

Op zoek naar een gezellige activiteit waar u andere mensen ontmoet en een kopje koffie kunt drinken? Wilt u eens lekker bewegen in groepsverband? Of heeft u hulp bij uw thuisadministratie, een computertraining of een workshop over opvoeden nodig? U vindt deze activiteiten in de agenda.

 
Klaverjassen/bridge
21NOV

Klaverjassen/bridge

Elke donderdagmiddag Klaverjassen in proeftuin de ontmoeting. Bridgeclub op maandag bij voldoende belangstelling.

Ouderensoos
21NOV

Ouderensoos

Elke donderdagmiddag is er de ouderensoos. Je kunt dan kaarten, sjoelen, bingo en koffie drinken.

Samen eten
21NOV

Samen eten

Iedereen is van harte welkom om bij ons aan te schuiven, in het bijzonder zij die zich eenzaam voelen en/of het fijn vinden om anderen te ontmoeten.

Biljarten
21NOV

Biljarten

Biljartclub "BonVie" biljart. Op meerdere vaste tijden wordt er in clubverband gebiljart. Buiten deze tijden is er de mogelijkheid om zelf “op de klok” te spelen.

Ontspanningsavond
21NOV

Ontspanningsavond

Hier kun je een kaartje leggen, sjoelen en rummikub spelen. Je bent van harte welkom, ook als je het gezellig vindt om te komen kijken, andere mensen te ontmoeten of een kopje koffie...

Koersbal
21NOV

Koersbal

Koersbalclub “De Hoge Prijs” heeft twee gezellige spelersgroepen die van september tot en met mei spelen in de ELK Zaal in Bon Vie

Vertel Mij Wat!
21NOV

Vertel Mij Wat!

Kom luisteren naar waargebeurde verhalen uit de Betuwe! Spannende en ontroerende verhalen door verschillende vertellers omlijst met live muziek.

November Filmcyclus, thema Japan: Radiance (3)
21NOV

November Filmcyclus, thema Japan: Radiance (3)

Met dieper gravende filmcycli richt Stroomhuis Neerijnen periodiek de aandacht op de grote stromingen in de internationale cinema. De films worden ingeleid door Marc Westermann,...

Bon Fit
22NOV

Bon Fit

Als je ouder wordt is het goed om in beweging te blijven. Wie wil er nu niet zo fit mogelijk oud worden? Bon Fit 55+ kan je daarbij helpen!

Haak-en breicafé
22NOV

Haak-en breicafé

Kom een keer kijken en neem je haak- of breiwerk mee. Bij vragen is er altijd wel iemand die het antwoord weet en met elkaar hebben we een gezellige ochtend.

Koffie inloop
22NOV

Koffie inloop

Iedere vrijdag kun je in het huis van Dodewaard koffie komen drinken, een praatje maken en meedoen met de activiteiten die aangeboden worden. Tussen de middag kun je gebruik maken...

Tekenclub
22NOV

Tekenclub

Goed kunnen tekenen is geen voorwaarde om aan deze club te kunnen deelnemen. De begeleiding is individueel.