Menu

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Culemborg

Algemene informatie

Vrijwilligersorganisatie voor zorg in de laatste levensfase. De vrijwilligers verlenen gespecialiseerde en deskundige hulp in Hospice Culemborg (naast de Kulenborg) en thuis.
Palliatieve zorg is de zorg voor mensen met een beperkte levensverwachting waarbij medisch gezien geen genezing wordt verwacht. De zorg is erop gericht om de lichamelijke klachten van de client te verlichten en hem te ondersteunen in zijn verwerkingsproces. De zorg is tevens gericht op de naasten. UItgangspunt is het behalen van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven, gezien vanuit de individuele client. Palliatieve zorg beantwoordt aan fysieke, psychologische, sociale en spirituele behoeften en strekt zich uit tot steun bij rouwverwerking.

Contactinformatie

Hulpaanbod

Hospice Nocturne

Hospice Nocturne is een bijna-thuis-huis voor mensen, die stervende zijn. Alles wat thuis kan, kan hier ook. Sterven in een hospice is een keuze, naast thuis sterven of in een verpleeghuis. Naast medische professionals zorgt een team van vrijwilligers – onder leiding van twee coördinatoren –...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vrijwilligersorganisatie
Vergelijk hulpaanbod