Algemene informatie

Met zes zorglocaties en een zMW Thuiszorg- en Behandelteam zijn wij stevig verankerd in de regio, zijn wij ‘zeker en dichtbij’. Wij realiseren voor u de voorwaarden om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen wat u nog wilt doen. Daarnaast ondersteunen wij u in wat niet of minder makkelijk gaat. We kijken daarbij ook naar uw netwerk, de mensen om u heen.

Contactinformatie

 0487-59 96 66Rozenstraat 106658WX Beneden-Leeuwen Zorggroep Maas & Waal Contact

Plan route

Postadres
Postbus 986658ZH Beneden Leeuwen

Hulpaanbod

Dagbegeleiding en dagbehandeling

Onze dagbegeleiding is erop gericht om de zelfredzaamheid van cliënten te bevorderen of te stabiliseren. Dat doen we onder meer door het bieden van structuur in het dagelijkse leven en het ondersteunen bij het behoud van praktische vaardigheden. Na ontslag uit het ziekenhuis of het zMW...

Activiteiten

Handwerken

Vind je het gezellig om samen te handwerken? Kom gerust een kijkje nemen of handwerk mee. Je bent van harte welkom.

Ontspanningsavond

Hier kun je een kaartje leggen, sjoelen en rummikub spelen. Je bent van harte welkom, ook als je het gezellig vindt om te komen kijken, andere mensen te ontmoeten of een kopje koffie te drinken.

Soosmiddag

Elke dinsdagmiddag in de Hof of Winkel.

Meer bewegen voor ouderen

In een ongedwongen en ontspannen sfeer aan je conditie werken, dat kan bij ‘meer bewegen voor ouderen’. Onder deskundige begeleiding worden sport –en speloefeningen vanuit de (rol -) stoel gedaan om jouw conditie en spieren te trainen. Samen plezier beleven staat voorop!

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorggroep, zorgkoepel