Algemene informatie

ElkWelzijn is dé welzijnsorganisatie van Culemborg en omgeving. ElkWelzijn legt verbindingen in de wijken van Culemborg en ondersteunt sociale initiatieven van inwoners van Culemborg. Wijkcoaches van ElkWelzijn zoeken het contact op met alle wijkbewoners, met jong en oud. Ons streven is dat iedereen in Culemborg kan meedoen. Dat ook mensen die kwetsbaar zijn de regie over hun eigen leven kunnen blijven voeren. En dat er sociale samenhang is in de Culemborgse samenleving.

ElkWelzijn is een ondernemende organisatie, die meebeweegt met de veranderingen in de maatschappij. We doen ons werk in nauwe samenwerking met partnerorganisaties en zijn onderdeel van het sociale wijkteam. Buurtbemiddeling bieden we niet alleen in Culemborg, maar ook in een aantal andere gemeenten.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Coach4You

Coach4you verzorgt persoonlijke begeleiding door vrijwillige, niet professionele coaches voor kinderen uit groep 8 en de brugklas. Vrijwillige coaches zetten zich in om kinderen te begeleiden bij de overstap van basisschool naar middelbare school. De coaches zijn getraind in het omgaan met de...

Ouderenondersteuning

Ouderenondersteuning is voor ouderen die nog zelfstandig wonen (alleen of met hun partner), maar ook voor de naaste omgeving van ouderen. De ouderenondersteuner kan desgewenst ook optreden als vertrouwenspersoon.

Wijkcoaches

De wijkcoaches van ElkWelzijn zijn de ogen en oren van een wijk. Ze zijn actief in de wijken Oost en West Culemborg en richten zich daar vooral op de buurten Achter de Poort, Nieuwstad en Terweijde. Wijkcoaches zetten zich in voor alle wijkbewoners die het voor korte of langere tijd niet alleen redden.

Activiteiten

Formulierenbrigade

Wat doet de Formulierenbrigade voor U? Hulp en advies geven bij alle vragen over geld > Helpen bij het lezen, begrijpen en invullen van papieren > Uitzoeken of u gebruik maakt van de regelingen waar u wat aan heeft > Helpen bij het ordenen van al uw papieren > Advies geven bij...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod