Algemene informatie

In de moderne tandartsengroepspraktijk aan de Homburg 3 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. De teamleden hebben ieder hun eigen expertise, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar.

Zij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij hen terecht voor een beugelbehandeling en mondhygiëne.

Contactinformatie

Toegankelijkheid

Hulpaanbod

Kroon- en brugwerk

Als er teveel verloren is gegaan van de tand of kies, kunnen we deze vaak nog opbouwen met een kroon of inlay. Deze voorzieningen worden buiten de mond gemaakt door de tandtechnieker, of in één behandeling vervaardigd met Cerec. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige materialen.

Orthodontie

Een beugel neem je niet alleen voor mooie, rechte tanden, maar vooral voor je gezondheid. Door een beugelbehandeling komen je tanden en kiezen recht te staan, waardoor ze weer goed op elkaar passen. Hierdoor kun je je gebit beter poetsen en dus fris, gaaf en gezond houden. Ook kun je dan beter...

Preventie

Ook in de tandheelkunde is voorkomen beter dan genezen. Zelfs als u gezegend bent met een gaaf gebit, dan nog is het belangrijk om uw tanden en kiezen regelmatig te laten controleren. Zo voorkomt u gaatjes of erger.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Tandarts of mondverzorger
Vergelijk hulpaanbod