Algemene informatie

Heidewaard is een maatschappelijke boerderij. Met de boerderij als basis, en met liefde, deskundigheid en ervaring, willen we er zijn voor mensen met een hulpvraag. We investeren graag in mensen, omdat iedereen waardevol is!

Onderdeel van Heidewaard is een zelfstandige pluimveehouderij, met verkoop van boerderij producten. In Heidewaard is verder een boekwinkel, een ontmoetingshuis, een taalhuis voor nieuwe Nederlanders en een kledingdepot voor minima gezinnen gevestigd. De activiteiten leggen een basis voor een zinvolle en gestructureerde daginvulling. Daarnaast bieden ze mogelijkheden voor leer/werk, participatie en re- integratie trajecten.
Voor de jeugd biedt de boerderij veel ruimte, zowel binnen als buiten. Er is een gevarieerd aanbod om lekker en onbezorgd te spelen, te ontspannen en te proeven van het boerderijleven.

Contactinformatie

Hulpaanbod

Taalhuis Neerijnen

Taalhuis Neerijnen

Dagopvang, tevens crisisopvang

Crisisopvang in gezinssituatie door zorgboer en zorgboerin. Met mogelijkheid van verzorging door A verpleegkundige.

Logeeropvang

Logeerhuis Heidewaard biedt logeeropvang of tijdelijk wonen aan mensen van iedere leeftijd, ook aan hen die tijdelijke verzorging of verpleging nodig hebben. Voor mensen en kinderen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking, psychische of psychiatrische problemen of een autistische...

Activiteiten

Koffie-, hobby- en doe-ochtend

Gezelligheid onder het genot van kopje koffie of thee! Handwerken, krant/tijdschrift lezen, muziek luisteren of gewoon wat kletsen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod