Algemene informatie

STMR draagt bij aan zelfstandig (blijven) wonen en zoveel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Ook als er behoefte is aan ondersteuning. Dit doen zij in de gebieden Rivierenland, de Betuwe, de Bommelerwaard en de gemeente Arnhem door dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, thuiszorg en services direct bij u thuis of dichtbij, in de eigen wijk, aan te bieden. Zij gaan uit van datgene wat u zelf kan en wil en organiseren aanvullende ondersteuning waar dit nodig is.

Als de zorgbehoefte verder gaat dan een helpende hand uit de eigen omgeving, bieden zij professionele zorg. Van (tijdelijke) thuiszorg, maatschappelijk werk, thuisbegeleiding en jeugdgezondheidszorg tot specialistische verpleging die ziekenhuiszorg kan vervangen en ondersteunen. Ook biedt STMR in Rossum, Tiel, Lienden, Culemborg, Zaltbommel en Geldermalsen eigentijdse en kleinschalige woonlocaties waar zij u zorg op maat bieden. Kijk op www.stmr.nl/locaties voor de zorg bij u in de buurt.

Contactinformatie

MFC De Pluk 0900-84 33Rijksstraatweg 640094191SG Geldermalsen STMR

Plan route

Postadres
Postbus 60634000HB TIEL

Toegankelijkheid

Hulpaanbod

Maatschappelijk werk

Als u zich aanmeldt bij het maatschappelijk werk van STMR krijgt u zo snel mogelijk een persoonlijk maatschappelijk werker toegewezen. Samen met hem of haar bekijkt u wat de beste manier is om uw problemen aan te pakken. Gemiddeld hebt u zo’n vijf gesprekken in totaal. Als het nodig is...

Uitleenpunt hulpmiddelen

Naast de STMR Thuiszorgwinkels kunt u voor een beperkt assortiment van artikelen terecht bij het uitleenpunt in Geldermalsen. Kijk voor meer informatie en de website.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk
Vergelijk hulpaanbod