Menu

STMR Consultatiebureau Culemborg

Algemene informatie

Om mee te kunnen doen in de maatschappij is het voor kinderen belangrijk dat ze gezond en fit opgroeien. Daarin hebben ouders en opvoeders een belangrijke taak. Zij staan hier niet alleen in, het consultatiebureau heeft ook een rol.

Samen met ouders volgen wij hoe kinderen groeien en ontwikkelen. In de leeftijd van 0 tot 4 jaar kunnen kinderen gebruik maken van consulten op het consultatiebureau. Tijdens zo’n consult worden kinderen gewogen en gemeten, worden vragen van ouders besproken en wordt gekeken naar de groei en ontwikkeling. Ook worden er vaccinaties gegeven.

De medewerkers van het consultatiebureau werken nauw met elkaar samen om de zorg voor uw kind goed op elkaar af te stemmen. Kijk voor de actuele tijden van de inloopspreekuren op onze website: www.stmrkindengezin.nl/Locaties.

Contactinformatie

 0900-84 33Godfried Bomansstraat 24103WR Culemborg STMR

Plan route

Openingstijden

Hulpaanbod

STMR Cursussen en trainingen

STMR biedt vele cursussen op het gebied van opvoeding, relaties, ouder worden, rouwverwerking, uitkomen met inkomen, opkomen voor jezelf, babymassage, EHBO bij kinderen en meer. Kijk voor het actuele aanbod en plaats en tijd op onze website www.stmr.nl/cursussen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Consultatiebureau kinderen
Vergelijk hulpaanbod