Algemene informatie

Fokus Tiel De Batauwe bestaat uit twaalf driekamer-appartementen in een modern flatgebouw. Alle woningen zijn ruim opgezet en voorzien van balkon. De woningen liggen in een levendige en oude volksbuurt, waar de afgelopen jaren veel nieuwbouw is gerealiseerd. Een klein winkelcentrum met onder andere een supermarkt en drogist en diverse andere voorzieningen is dichtbij. Daarnaast ligt het centrum van Tiel op ongeveer een kilometer afstand.
Een Fokuswoning is een volledig aangepaste, gelijkvloerse woning. De woningen zijn verspreid gebouwd in een woonwijk of appartementencomplex. Zo wonen cliënten van Fokus volledig geïntegreerd in de buurt! De woningen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met hun eventuele partner, kinderen en/of andere huisgenoten.

Hulpaanbod

Assistentie bij algemeen dagelijkse levensverrichtingen ADL

Vrijheid en gewoon wonen met een lichamelijke handicap. Wij verlenen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Bijvoorbeeld bij het douchen, omkleden of eten. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo houdt hij de regie over zijn eigen leven.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod