Zintri Zorggroep Nederland B.V.

Algemene informatie

ZINTRI Zorggroep is een instelling voor GGZ, gespecialiseerd in Autisme en werkt Systeemgericht. ZINTRI levert Zorg vanuit de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten) in ZIN en PGB.

ZINTRI is Breed georiënteerd in de doelgroep: zorg van 5 jaar tot 65 jaar, meerdere Intelligentieniveau's (enige uitsluiting is IQ < 75). Binnen de doelgroep Autisme wordt er zorg geboden aan Jong en Oud, Individueel en Systeemgericht, van Cognitieve beperking tot Hoogbegaafd. Hierin onderscheidt ZINTRI zich ten opzichtte van andere aanbieders.

Er is een brede Kennis en Kunde aanwezig binnen ZINTRI voor Aanverwante Stoornissen en (gedrags)Problematiek naast de specialisatie in Autisme. Ook is er specifieke deskundigheid aanwezig betreffende Geweld en Misbruik.

Contactinformatie

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding

Daar waar hulp nodig is, wordt hulp geboden. ZINTRI is gespecialiseerd in Autisme en werkt op een Systeemgerichte wijze. Middels Ambulante Begeleiding werken aan problemen en uitdagingen op alle leefgebieden: Praktisch functioneren: plannen en organiseren - structureren - persoonlijke verzorging...

Begeleid Wonen

Leefbegeleiding ASS is een vorm van Begeleid Wonen waarbij er sprake is van scheiden van Wonen en Zorg. Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor je vaste lasten (waaronder de huur) en zorg koop je in via Zintri (begeleiding).

Dagbesteding

Er zijn 2 vormen van Themabegeleiding: Themabegeleiding op Leeftijd &Themabegeleiding Themagerichte begeleiding is begeleiding gericht op ASS, aan de hand van Thema’s in verschillende leeftijdsfasen. Naast de Individuele doelen staat Contact & Interactie met Lot- en Leeftijdsgenoten centraal.

Huishoudelijke Ondersteuning

Zintri Zorggroep biedt Huishoudelijke Ondersteuning aan Ouderen, Volwassenen en Gezinnen. Het betreft Huishoudelijke Ondersteuning met een activerend karakter. Samen met u onderzoeken wij wat er nodig is voor u en/of uw gezin om in uw huishouden te kunnen voorzien en een schone en hygiënische leefomgeving te (be)houden.

Logeeropvang

De logeeropvang worden maandelijks georganiseerd van vrijdag tot en met zondag in kleine groepjes (maximum 4 cliënten per groepje) op één deskundige begeleider die continu aanwezig is (geen wisseling van begeleiders binnen een weekend). Het gestructureerde weekendprogramma is verder gekenmerkt...

Systeemgerichte begeleiding

ZINTRI Zorggroep NL BV biedt ambulante begeleiding in het gezin. Cliënten kunnen ondersteuning krijgen in de omgang met de ontwikkelingsstoornis en/of gedragsproblematiek van hun kind/partner en ondersteuning bij opvoedingsvraagstukken.

Vakantie opvang

Dit jaar heeft Zintri een compleet nieuw programma voor de mei-, zomer-, herfst- en wintersportvakantie en een stedentrip. Het zijn actieve en sportieve vakanties met uitdagende, grensverleggende activiteiten.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod