Algemene informatie

Bij het Team sociaal kunt u terecht voor ondersteuning en advies over zaken waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u vragen over uw gezin of relatie, werk, inkomen, wonen, zorg, gezondheid, vervoer, mantelzorg en dagbesteding? Of maakt u zich zorgen over anderen? Zoek dan contact met onze medewerkers.

Hoe werkt het Team sociaal?
Samen met u helpen de medewerkers van het Team sociaal u graag op weg. En we zijn bij u in de buurt. We gaan met u om de tafel en luisteren naar uw verhaal. We bespreken wat u zelf en met hulp van mensen in uw omgeving kunt oplossen. En we bedenken samen met u passende en praktische oplossingen voor uw zorgen of wensen.

Onze medewerkers bieden zelf ook ondersteuning en begeleiding. Als het nodig is, regelen ze professionele ondersteuning. Geen standaardhulp, maar een oplossing die past bij u of uw gezin. Met elkaar werken we er naar toe dat u weer op eigen kracht verder kunt.

De inzet van het Team sociaal is op vrijwillige basis en kosteloos. U houdt zelf de touwtjes in handen. Alle informatie die u deelt, behandelen wij vertrouwelijk. (24 mei 2021)

Contactinformatie

Tijdelijke huisvesting naast het gemeentehuis West Betuwe Kuipershof 2.  0345-72 88 01Van Dam van Isseltweg 44191KC Geldermalsen Sociale kaart gemeente West Betuwe

Plan route

Postadres
Postbus 1124190CC 112

Toegankelijk

Parkeervoorziening voor personen met een beperking
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift verdieping
Aangepast sanitair
Voorzieningen voor doven en slechthorenden
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden
ITS is toegekend

Hulpaanbod

Team sociaal

Bij het Team sociaal kunt u terecht voor ondersteuning en advies over zaken waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u vragen over uw gezin of relatie, werk, inkomen, wonen, zorg, gezondheid, vervoer, mantelzorg en dagbesteding? Of maakt u zich zorgen over anderen? Zoek dan contact met de medewerkers.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gemeentelijke dienst of loket
Vergelijk hulpaanbod