Algemene informatie

Proeftuin De Ontmoeting is als Huis van de Buurt een buurtrestaurant waar u dagelijks terecht kunt voor uw lunch of diner. Er vinden activiteiten plaats en de verschillende ruimtes zijn ook te huur zijn voor feesten en partijen. Tevens biedt Proeftuin De Ontmoeting , in samenwerking met andere organisaties, ondersteuning aan mensen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken en mogelijkheden tot snuffel-, maatschappelijke of beroepsgerichte stage.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Proeftuin de Ontmoeting

Proeftuin De Ontmoeting is als Huis van de Buurt een buurtrestaurant waar u dagelijks terecht kunt voor uw lunch of diner. Er vinden activiteiten plaats en de verschillende ruimtes zijn ook te huur zijn voor feesten en partijen. Tevens biedt Proeftuin De Ontmoeting , in samenwerking met andere...

Activiteiten

Koffie inloop

Elke ochtend is er koffie inloop. Loop eens binnen voor een kop koffie of thee en een praatje.

Koersbal

Koersbalclub “De Hoge Prijs” heeft twee gezellige spelersgroepen die van september tot en met mei spelen in de ELK Zaal in Bon Vie

Meditatiegroep

Zen-meditatiegroep in stiltecentrum Oase.

Linedance

Wij dansen puur voor ons plezier, wij treden niet op, wij nemen de tijd om een dans te leren. Linedance is zowel voor dames als voor heren en niet aan leeftijd gebonden. Er wordt op countrymuziek gedanst, maar ook op populaire muziek. Wij dansen o.a. tango’s, rumba’s en verschillende walsen. Dans je met ons mee?

Bon Fit

Als je ouder wordt is het goed om in beweging te blijven. Wie wil er nu niet zo fit mogelijk oud worden? Bon Fit 55+ kan je daarbij helpen!

Klaverjassen/bridge

Elke donderdagmiddag Klaverjassen in proeftuin de ontmoeting. Bridgeclub op maandag bij voldoende belangstelling.

Biljarten

Biljartclub "BonVie" biljart. Op meerdere vaste tijden wordt er in clubverband gebiljart. Buiten deze tijden is er de mogelijkheid om zelf “op de klok” te spelen.

Sjoelen

Sjoelen in de ELK-zaal van Bon Vie. Het speelseizoen start de eerste dinsdag in september en eindigt op de laatste dinsdag in mei van het daaropvolgende jaar.

Haak-en breicafé

Kom een keer kijken en neem je haak- of breiwerk mee. Bij vragen is er altijd wel iemand die het antwoord weet en met elkaar hebben we een gezellige ochtend.

Boetseren

Iedere maandag wordt er geboetseerd onder leiding van Zus Meuleman.

Balansbal

Spelen en oefenen met de balansbal is goed voor je lichaamshouding en spieren. Omdat je lichaam reageert op de instabiliteit van de bal worden vooral ook spieren aangesproken die ‘normaal’ weinig gebruikt worden.

Yoga 50+

We beoefenen de Hatha vorm van yoga: op een ontspannen wijze je lichaam in beweging brengen. Meestal drinken we ook wat na de les wat erg gezellig is.

Zumba

Hou je van dansen? Beweeg je graag op Latijns-Amerikaanse dansmuziek? Wellicht zijn de Zumbalessen dan iets voor jou.

Tekenclub

Goed kunnen tekenen is geen voorwaarde om aan deze club te kunnen deelnemen. De begeleiding is individueel.

Biljarten

Biljartclub "De Ontmoeting" biljart. Op meerdere vaste tijden wordt er in clubverband gebiljart. Buiten deze tijden is er de mogelijkheid om zelf “op de klok” te spelen.

Biljarten

Biljartclub "BonVie" biljart. Op meerdere vaste tijden wordt er in clubverband gebiljart. Buiten deze tijden is er de mogelijkheid om zelf “op de klok” te spelen.

Verhalentafel

Iedere derde donderdag van de maand is er ‘Verhalentafel’. Via filmpjes en eigen ervaringen worden herinneringen over een bepaald thema levend gehouden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Restaurant en eetgelegenheid