Menu

Brede School voor Ouders

Algemene informatie

De Brede School voor Ouders is een programma voor en door ouders en professionals. Net als de Brede School voor kinderen kunnen ouders zich inschrijven voor diverse activiteiten. Elk blok worden weer andere activiteiten, workshops en bijeenkomsten aangeboden.
Onderdeel van Brede School Culemborg, een samenwerkingsverband tussen gemeente, onderwijs, kinderopvang, welzijn en verschillende sport-, cultuur- , natuur- en milieuorganisaties. Dit sterke netwerk bestaat uit meer dan 50 verschillende partners.

Activiteiten

Peuterconsulente en Sociaal Wijkteam

Je hebt de termen vast eens voorbij horen komen; de peuterconsulente en het sociaal wijkteam. Maar wat doen zij precies? Met welke vragen kan je bij hen terecht? En hoe werkt dat dan? Op 19 februari maak je kennis met Annemarie (peuterconsulente) en Marie-José (lid Sociaal Wijkteam). Zij vertellen je graag meer.

Samen blijven opvoeden na scheiding

Een scheiding is voor ouders én kind(eren) een ingrijpende levensgebeurtenis. Wat helpt in en na deze periode voor het kind? Hoe kun je als ouder samen een weg vinden in de opvoeding van jullie kinderen? Een interactieve workshop waarin dilemma’s worden besproken en handvatten worden...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Samenwerkingsverband
Vergelijk hulpaanbod